Кольорові олівці Staedtler

Наші діти дуже люблять малювати. Олівці, фломастери, фарби, воскові крейдочки доводиться купувати досить часто. В магазинах зараз є величезний вибір, і дуже рідко коли ми були незадоволені якістю цих товарів. Нажаль, олівцями Staedtler ми дуже розчаровані. Розкажемо про це детальніше.

Олівці Staedtler Noris Club

Що вплинуло на наш вибір саме цих олівців? Відомий бренд, пристойна упаковка, широка кольорова гама, напис Efficient for ecology (що б воно не значило.. :)), спеціальне покриття стрижнів для захисту від ламкості, розфарбовка в комплекті.

кольрові олівці

олівці кольорові

А що на практиці?

Стрижні тверді. Щоб отримати дійсно яскравий колір, треба дуже тиснути на олівець. Нашим дітям 5 і 2 роки, вони ще не можуть сильно тиснути, тому малюнки виходять взагалі ледь помітними.

Навколо кожного стрижня є білий шар. Я так розумію, це анонсоване спеціальне захисне покриття, завдяки якому стрижень не буде ламатися при падінні олівця. На практиці.. Ми цього захисту зовсім не помітили, а мабуть навіть навпаки. Олівці доводилось стругати дуже часто, і стрижень випадав шматками, бо був весь розбитий всередині.

При тому, що ми були дуже задоволені восковими крейдочками Staedtler, їх олівці ми більше не будемо купувати і вам не радимо.

Ми зняли відео, де показали розмальовку і те, які малюнки виходять, якщо малювали кольоровими олівцями Staedtler.

https://www.youtube.com/watch?v=cnqW-mWrXsk




Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top